PROGRAMUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ
2007—2013

PROGRAM FINANŢAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ ŞI GUVERNUL ROMÂNIEI PRIN
FONDUL AGRICOL PENTRU DEZVOLTARE RURALĂ ŞI PLANUL EUROPEAN DE REDRESARE ECONOMICĂ

 
LOCALIZARE OBIECTIVE TURISTICE TIPURI DE TURISM TRADITII LOCALE EVENIMENTE   CONTACT
  Localizare
  Centrul Local de
Informare Turistica
  Despre comuna Buces
  Harta comunei Buces
  Distante
  Vizitati pensiunea
CASA
CAUTATORULUI DE AUR

din Stanija
 
  clik aici pentru detalii
   
  Flag Counter
 
  Localizare prin Wikimapia
  Toate informatiile privind Programul National de Dezvoltare Rurala furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.
 
 

<<< inapoi la website-ul comunei Buces

Centrul Local de Informare Turisitica - Buces
sat Buces, strada Principala, nr. , cod postal 337135, judetul Hunedoara, ROMANIA
tel. +4 0254 684 380, e-mail:
primariabuces@clicknet.ro
coordonate GPS: 46°11'22.4401''N 22°56'7.5358''E

Centrul Local de Informare Turistica - Buces, s-a deschis incepand cu data de 01.10.2014, si ofera informatii tuturor celor interesati despre potentialul turistic al zone "Tarii Motilor Criseni".
Comuna Buces, are un potential natural, istoric, cultural si economic ridicat si dorim ca odata cu deschiderea, Centrului local de informare turistica Buces, s-a oferim si s-a promovam prin toate mijloacele cat mai obiectiv si competent, informatii necesare turistilor. Personalul Centrului local de informare turistica ofera informatii privind date de interes general, atractii turistice, evenimente culturale, oportunitati de afaceri, posibilitati de petrecere a timpului liber, de cunoastere a trecutului istoric al tinutului, sau orice alte facilitati ce pot insoti o calatorie turistica sau de interes turistic.
Deasemenea punem la dispozitia turistilor, pliante, brosuri, harti, oferte ale operatorilor locali, cazare si transport. Propunem celor interesati trasee turistice inedite.

Centrul Local de Informare Turistica - Buces,
este un proiect finantat de Uniunea Europeana si Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, masura 313 privind promovarea activitatilor culturale traditionale si sportive locale.

Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene în România, cât si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a
Reprezentantei Comisiei Europene în România.

Impresii ale vizitatorilor nostri

 

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web.
Creştem satul românesc